UITZICHT2.jpg

Authentiek leven met een gezonde dosis rebellie

 

over ons

IMG_6633.jpg

Le Mole sul Farfa is een verhaal over echte Italiaanse passie. Een visie voor een meer authentieke manier van leven en een gezonde dosis opstandigheid. Stefano werd als kind verliefd op de heuvels vol olijfgaarden rond Rome, en droomde altijd van een leven op het platteland.

Hij hield ontzettend van zijn grootvaders huis in Sabina. Stefano ging in tegen alle verwachtingen die de familie had, en kocht in de plaats daarvan een klein stuk land bij de gorge van Farfa.

Stefano had gehoord over de 'grotten' bij een eeuwenoude olijfgaard en bij een eerste bezoek aan deze plek, zag hij dat de grotten in werkelijkheid de resten waren van een meer dan 2000 jaar oude Romeinse villa.

De agriturismo Le Mole sul Farfa ligt op een korte rit van de villa en zit ook boordevol geschiedenis. Je vindt er de resten van watermolens, een acquaduct en een perfect bewaarde middeleeuwse brug. Elisabeth kwam vanuit België naar Mompeo als vrijwilliger in 2006, ze werden verliefd, en de rest is geschiedenis.

Vandaag is Le Mole sul Farfa een blije, gemoedelijke, charmante thuis voor Stefano en zijn gezin, en hun dieren. Het is een plek om tot rust te komen, te ontspannen, en geïnspireerd te worden. We kijken uit naar je komst.

Stefano & Elisabeth